Xilxes: L'Escola Municipal d'Idiomes de Xilxes inicia les classes d'anglès


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 03-10-2017
 

L'Escola Municipal d'Idiomes de Xilxes ha iniciat aquesta setmana les classes d'anglès, servei orientat tant al públic infantil com a adult amb l'objectiu d'oferir possibilitats formatives en el propi municipi.
Un total de 34 alumnes d'infantil, primària i adults s'han inscrit a les classes, que són impartides per una professora llicenciada en Filologia Anglesa en el CEIP Lluís Vives de la població. La matrícula continuarà oberta durant els pròxims dies, de manera que les persones interessades poden inscriure's a l'Ajuntament.
Aquest servei municipal, impulsat per la Regidoria d'Educació, s'ofereix per segon any consecutiu després del balanç positiu del curs passat. La necessitat d'oferir clases d'anglès ha portat a l'Ajuntament de Xilxes a optar per aquesta escola de gestió pública que pretén cobrir les inquietuts formatives dels veïns i veïnes prestant un servei assequible i de qualitat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios