Xilxes: Xilxes celebra el 9 d'octubre amb una programació especial


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 05-10-2017
 

Per segon any consecutiu, Xilxes celebrarà el 9 d'octubre amb una programació
especial per commemorar la festivitat dels valencians en la localitat amb actes festius representatius de les senyes d'identitat valencianes.
La Regidoria de Cultura ha organitzat un programa amb 3 propostes, que ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Xilxes en Moviment i que tindrà lloc aquest cap de setmana. Un correfoc, en el qual participaran diferents grups com La Diabòlica de Morvedre, obrirà les celebracions el dissabte. La reina de les festes, Andrea Minguet, serà l'encarregada de donar foc a l'espectacle a partir de les 20:30 hores.
En la jornada del diumenge una cercavila de danses tradicionals a càrrec de 'Grup de Danses La Corona' recorrerà els carrers del municipi a les 11:30 hores, mentre que a les 19:30 hores la cantautora Eva Gómez oferirà el concert 'Cançons de dóna i terra' al Teatre Municipal.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios