Xilxes: Xilxes inicia la celebració de la Setmana de la Gent Gran


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164051_94677/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 10-10-2017
Xilxes inicia la celebració de la Setmana de la Gent Gran

Xilxes ha iniciat la celebració de la XXII Setmana de la Gent Gran, esdeveniment dirigit a les persones de la tercera edat de la població que durarà fins el 15 d'octubre.
La programació, organitzada per la Regidoria de Benestar Social en col·laboració amb l'Associació Local de Jubilats i Pensionistes 'La Sort', contempla una vintena d'actes. En la jornada d'avui els majors s'han reunit a la Plaça Espanya, on se'ls ha oferit un esmorzar saludable, després del qual les propostes han continuat amb jocs de taula i una xerrada sobre el parkinson.
Senderisme, psicoanimació o actuacions musicals són unes altres de les activitats previstes fins diumenge que ve, entre les quals destaca la paella gegant del proper dia 12, un dels esdeveniments més participatius.
A través de la celebració d'aquesta Setmana de la Gent Gran l'Ajuntament de Xilxes mostra el seu compromís amb les persones de la tercera edat del municipi. Reconèixer la contribució d'aquest col·lectiu a la societat i dedicar-los una setmana per al seu descans i esbargiment són els objectius que es persegueixen.