Xilxes: Xilxes celebrarà la Fira del Comerç els dies 2 i 3 de desembre


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-11-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en l'organització de la Fira del Comerç,
esdeveniment que se celebrarà en el municipi els dies 2 i 3 de desembre i que reunirá l'oferta dels establiments i associacions locals.
La Regidoria de Comerç està preparant aquest esdeveniment en coordinació amb
l'Associació de Comerços de Xilxes, amb qui el regidor de l'àrea, Erik Segarra, ha mantingut diferents trobades.
Igual que en l'edició anterior, l'Ajuntament ha convidat també a les associacions de la població, les quals tenen la possibilitat d'estar presents en un expositor i poden comunicar-ho en el consistori.
La celebració d'aquesta fira coincideix amb les setmanes prèvies a les festes
nadalenques amb el propòsit d'incentivar les compres en el propi municipi durant
aquest període i dinamitzar l'economia local. Amb aquest mateix objectiu l'Ajuntament desenvolupa diferents fires comercials al llarg de l'any, a més de dur a terme campanyes informatives o l'edició d'una guia comercial per donar a conèixer els establiments i serveis del municipi.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios