Xilxes: Xilxes optarà a una subvenció per millorar les infraestructures turístiques


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-12-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes optarà a una subvenció per millorar les infraestructures
turístiques sostenibles i completar el projecte la 'Ruta dels Sentits', el qual pretén oferir alternatives d'oci a persones amb algun tipus de discapacitat.
La instal·lació de 10 suports isquiàtics al llarg del Passeig Marítim i d'un joc accessible a la platja són les actuacions que es té previst realitzar a través d'aquesta subvenció sol·licitada per la Regidoria de Turisme a la Diputació.
El projecte la 'Ruta dels Sentits' discorre pel passeig al llarg d'uns 400 metres i està orientat a reforçar l'oferta de turisme inclusiu, el principal reclam del qual és la platja accessible, guardonada amb la distinció 'Platja Inclusiva: sol i mar per a tots'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios