Xilxes: Xilxes sol·licita una subvenció per a la reparació de les pistes de padel


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168128_98021/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 25-01-2018
Xilxes sol·licita una subvenció per a la reparació de les pistes de padel

L'Ajuntament de Xilxes opta a una subvenció destinada a millorar les pistes de pàdel de la Ciutat Esportiva l'Alter de la població, actuació que compleix l'objectiu d'oferir un millor servei als seus usuaris.
La Regidoria d'Esports ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana aquesta ajuda, que supera els 9.000 €, per a la substitució de les moquetes i la millora de les condicions de joc de les 2 pistes.
Aquesta intervenció també busca dotar de seguretat la pràctica esportiva, ja que la superfície de joc precisa una reparació a causa de l'ús i fi de la seva vida útil.
En els últims mesos el consistori ha impulsat diferents intervencions de manteniment a la Ciutat Esportiva com l'adequació de la gespa del camp de futbol, la reparació del marcador o la substitució de les xarxes.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios