Xilxes: Xilxes millorarà la mobilitat dels carrers del nucli marítim


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 31-01-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la reorganització vial dels Carrers 3 i 6 del nucli marítim amb l'objectiu de millorar la mobilitat i regular adequadament l'estacionament i el pas de vianants.
Aquesta actuació impulsada per la Regidoria d'Urbanisme també possibilitarà esmenar els problemes d'aparcament que es registren en temporada alta, ja que aquestos dos vials desemboquen en el párquing públic de la Platja del Cirerer.
La intervenció, que es durà a terme en les properes setmanes, consistirà en el marcatge de les voreres sobre la superfície del sòl, de manera que aquest espai quedarà reservat exclusivament per als vianants i l'aparcament s'establirà cada mes a un costat del carrer.
Aquesta actuació també comprèn la pintura de passos de zebra al final de cadascun d'aquestos vials per garantir la seguretat dels vianants. En els últims mesos l'Ajuntament ha desenvolupat nombroses accions de millora de seguretat vial en el districte marítim, on s'han creat altres 15 passos de zebra, s'han remarcat els llocs d'estacionament o s'han col·locat diversos senyals de velocitat màxima.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana