Xilxes: Els alumnes de l'Escola Infantil de Xilxes planten arbres a la zona dels Paelleros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168422_98243/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 01-02-2018
Els alumnes de l'Escola Infantil de Xilxes planten arbres a la zona dels Paelleros

Els nens i nenes de l'Escola Infantil Municipal 'Isabel González Torres' de Xilxes han celebrat el Dia de l'Arbre, jornada en la qual han sortit a plantar arbres a la zona dels Paelleros, activitat orientada a la integració familiar i a la millora d'aquest espai recreatiu.
El regidor d'Educació, Erik Segarra, també ha participat en la plantació, després de la qual s'ha col·locat una placa a la zona com a record d'aquesta jornada, a la qual també han assistit els familiars dels menuts.
L'activitat pretén fomentar una actitud de compromís amb la cura i protecció de
l'entorn natural i forma part del projecte educatiu desenvolupat aquest curs, en el qual s'ha incorporat el cultiu d'un hort en les rutines diàries dels xiquets i xiquetes.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios