Xilxes: Xilxes incorpora les Jornades Literàries 'Viu els llibres' en la seua agenda cultural


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-02-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha incorporat les Jornades Literàries 'Viu els llibres' en la seua agenda cultural, nova activitat que es desenvoluparà mensualment a la Biblioteca Municipal i que pretén acostar la creació literària i el món editorial als lectors.
La jornada 'Viu els llibres', impulsada per la Regidoria de Cultura en col·laboració amb Unaria Edicions, s'estrenarà aquest dijous 8 de febrer amb la presència del poeta i dramaturg castellonenc Antonio Arbeloa, que centrarà l'activitat en la seua obra 'Los alrededores del olvido', a partir de la qual s'aprofundirà en el procés de creació d'un llibre.
Trobades i berenars amb autors, tallers de lectoescriptura, sessions de diferents gèneres literaris, narrativa en valencià, presentacions de llibres o lectura de poesia són algunes de les propostes que oferiran aquestes jornades dirigides a un públic a partir dels 16 anys.
A través d'aquest nou format literari l'Ajuntament de Xilxes busca dinamitzar la
Biblioteca i oferir propostes culturals novedoses als veïns i veïnes, alhora que posar en valor la importància de la lectura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana