Xilxes: Xilxes prepara la celebració de la Setmana de la Dóna


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 08-02-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes està preparant la celebració de la Setmana de la Dóna,
esdeveniment que tindrà lloc del 4 a l'11 de març amb la finalitat de promoure valors d'igualtat i de participació de la dona en la societat.
La Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives està treballant a la programació d'aquesta iniciativa, que comptarà amb la col·laboració de les diferents àrees municipals i de les associacions del municipi.
Activitats esportives, la Marxa a Peu, concerts o xerrades divulgatives són algunes de les propostes incloses al programa, que s'afegeixen a la lectura del Manifest previst per al Dia Internacional de la Dona, i a altres novetats que s'estan organitzant des d'aquesta àrea municipal.
La Setmana de la Dóna és una iniciativa de l'equip de govern que se celebra per tercer any consecutiu amb la voluntat de conscienciar en la igualtat d'oportunitats entre homes i dones i posar en valor el paper de la dona en la societat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios