Xilxes: Xilxes celebrarà l'11 de març la consulta ciutadana sobre els PAI's de golf


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 01-03-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà el proper 11 de març la consulta ciutadana sobre els PAI's de golf, votació autoritzada pel Govern d'Espanya amb la qual l'equip de govern pretén obrir a la participació aquesta qüestió perquè els veïns i veïnes puguen triar entre el manteniment de la classificació com a sòl urbanitzable o la reversió a sòl rústic dels sectors SUZTR-1 i SUZTR-2.
La consulta es durà a terme en el CEIP Lluís Vives de la població de les 10 a les 19 hores, de manera que podran participar tots aquells veïns i veïnes majors de 18 anys empadronats en la localitat aportant el seu DNI, passaport o permís de conduir.
El resultat de la votació, que no serà vinculant, es publicarà en el tauló d'edictes del consistori, així com a la pàgina web municipal.
Des de l'Ajuntament s'ha recordat que les paperetes de la votació inclouran la pregunta 'Desitja vostè que l'Ajuntament mantinga la classificació com a Sòl Urbanitzable o reverteixca la seva classificació a sòl rústic?', a la qual es podrà respondre marcant amb una x entre les opcions Mantenir com a Sòl Urbanitzable o Revertir a Sòl Rústic.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana