Xilxes: L'Ajuntament i els festers de Sant Vicent es reuneixen per establir les línies de col·laboració de cara als festejos


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-03-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha mantingut una reunió amb els festers de Sant Vicent amb l'objectiu d'escoltar les necessitats d'aquest col·lectiu i recolzar-los en l'esforç extra d'organitzar aquestos festejos, ja que aquest any compten amb menys personal en ser únicament 7 els joves encarregats de l'organització.
En aquesta reunió l'alcalde de Xilxes, José Martínez, i el regidor de Festes, José Manuel Navarro, els han traslladat el suport de l'Ajuntament, que posarà a la disposició dels festers els mitjans humans i materials que precisen per dur a terme les festes de Sant Vicent.
Així mateix, també s'ha acordat que el muntatge de barreres serà assumit pel
consistori, de manera que en posteriors trobades s'aniran concretant les diferents necessitats per fer possible l'organització d'aquestes festes celebrades a la fi d'abril.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios