Xilxes: Xilxes obri el termini per accedir a subvencions culturals


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 05-04-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha obert el termini per a l'accés a subvencions destinades a les associacions culturals locals, convocatòria de la Regidoria de Cultura que compleix l'objectiu de dinamitzar la vida cultural del municipi.
Les associacions que vulguen optar a aquestes ajudes dotades amb 2.000 € poden
presentar els seus projectes culturals fins al proper 24 d'abril i consultar les bases reguladores a la web municipal.
Les sol·licituds i documentació corresponent hauran de presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament, i en cas de consultes o aclariments relatius a aquesta convocatòria els interessats poden acudir a l'àrea de cultura de dilluns a dimecres de 9 a 14 hores.
Aquestes ajudes, la quantia de les quals s'ha triplicat des de l'inici de legislatura, busquen l'impuls de l'activitat cultural i la participació activa de les associacions locals.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios