Xilxes: Xilxes repararà els camins agrícoles i netejarà les sèquies


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171115_100453/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-04-2018
Xilxes repararà els camins agrícoles i netejarà les sèquies

L'Ajuntament de Xilxes iniciarà en breu els treballs de neteja de sèquies i de reparació dels camins agrícoles del municipi amb l'objectiu d'efectuar un manteniment adequat i deixar el terme municipal en condicions.
Aquestes tasques impulsades per la Regidoria d'Agricultura començaran a la zona
paral·lela a la via de servei de l'AP7, un dels punts amb els camins més deteriorats i en els quals no s'actua des de fa més d'una dècada. En aquesta zona s'anivellaran els camins i es taparan els clots amb l'ajuda de la maquinària de l'ens provincial.
L'adequació de camins es completarà amb la neteja de sèquies i barrancs, que es durà a terme a través de la contractació de 3 peons de les borses municipals d'ocupació, als quals se sumaran prop d'una desena d'operaris de la subvenció de l'atur agrari.
Aquesta actuació, en la qual s'invertiran 15.000 €, forma part del manteniment anual de la zona agrícola del municipi. En els últims mesos també s'ha millorat el terme amb la instal·lació de nova senyalització.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios