Xilxes: L'Ajuntament i la Conselleria donen llum verda al projecte de renovació de la canalització d'aigua potable


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/173019_102066/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 29-05-2018
L'Ajuntament i la Conselleria donen llum verda al projecte de renovació de la canalització d'aigua potable

L'Ajuntament de Xilxes i la Conselleria han donat llum verda al projecte de renovació de la canalització d'aigua potable que uneix el municipi amb el nucli marítim, inversió de 300.000 € assumida per l'administració autonòmica que aportarà una solució a l'estat precari d'aquestes instal·lacions.
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor d'Urbanisme, José Manuel Navarro, i l'edil de Medi Ambient, Sergi Alejos, s'han reunit amb el Director General de l'Aigua, Manuel Aldeguer, amb la finalitat de concretar aspectes relatius a la redacció del projecte i l'execució de les obres, que s'ha acordat assumirà l'Ajuntament i la Conselleria respectivament.
Després de la redacció del projecte per part de l'Ajuntament, la Direcció general de l'Aigua s'encarregarà de la licitació i de dur a terme aquesta actuació, les obres de la qual està previst que comencen enguany.
Aquesta actuació es complementarà amb la substitució de la conducció d'aigües fecals que també connecten tots dos nuclis urbans, projecte que està en fase de redacció i que serà assumit íntegrament per l'EPSAR.
Aquestos projectes de primera necessitat possibilitaran la renovació integral de la xarxa de canalitzacions i constitueixen una de les intervencions més prioritàries per a l'equip de govern en matèria d'infraestructures. A més, aquesta substitució de les conduccions contribuirà a la reducció de les olors en contemplar el trasllat de l'estació de bombeig fora de la zona urbana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana