Xilxes: Xilxes celebrarà el Dia de l'Orgull el 7 de juliol amb una caminada per la igualtat


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 05-06-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la programació del Dia de l'Orgull per al dissabte 7 de juliol, jornada que pretén reivindicar els drets del col·lectiu de lesbianes, gais, transexuals i bisexuals (LGTB) i conscienciar en valors com la tolerància i la igualtat.
La Regidoria d'Igualtat és l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment, l'activitat central del qual serà una caminada per la igualtat que recorrerà el Passeig Marítim.
La lectura d'un manifest, música en directe i diversos tallers de sensibilització són algunes de les propostes que completaran el programa d'activitats.
Aquest esdeveniment, que compleix aquest any la seva tercera edició, commemora la celebració del Dia Internacional de l'Orgull i s'afegeix a les diferents accions anuals de conscienciació per la igualtat com la Setmana de la Dona o la campanya realitzada enguany amb motiu del Dia Internacional de la Violència de Gènere.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios