Xilxes: Xilxes millora la Biblioteca Municipal amb nou mobiliari i nous títols


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173335_102338/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 06-06-2018
Xilxes millora la Biblioteca Municipal amb nou mobiliari i nous títols

L'Ajuntament de Xilxes segueix millorant la Biblioteca Municipal amb nou mobiliari i augmentant el fons bibliogràfic amb la finalitat d'oferir un millor servei i satisfer les demandes dels seus usuaris. Així mateix, la Regidoria de Cultura ha dotat de 3 noves prestatgeries aquest espai i ha sumat més de 30 nous títols per a tots els públics en els últims mesos.
Aquestes millores formen part de l'aposta de l'equip de govern per la cultura i per la dinamització de la biblioteca, espai que també acull nombroses activitats com a presentacions literàries, contacontes o exposicions.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios