Xilxes: Xilxes afavoreix l'accés laboral als joves amb la convocatòria de 5 beques de formació


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 07-06-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha convocat 5 beques de formació amb l'objectiu d'afavorir l'accés laboral i l'adquisició d'experiència als joves del municipi durant els mesos d'estiu.
Tal com s'ha informat des de la Regidoria d'Ocupació, aquest programa està dirigit a majors de 18 anys residents en la població que es troben cursant o hagen finalitzat en 2017 o 2018 estudis oficials de Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris.
Així mateix, els joves que accedeixquen a aquestes beques podran desenvolupar
tasques educatives per a xiquets en edat escolar, treballs de suport a la gestió
administrativa dels serveis generals de l'Ajuntament relacionats amb l'Oficina de Turisme o activitats físic-esportives.
Les bases d'aquesta convocatòria, finançada a través del Pla Castelló 135 i fons propis, poden consultar-se a la Seu Electrònica de la web municipal www.xilxes.es. Les accions orientades al foment de l'ocupació a través de subvencions, borses de treball municipal i cursos de formació constitueixen un pilar fonamental en les polítiques de l'equip de govern per la seva capacitat per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. A més, aquesta bateria de mesures es complementa amb el llançament d'una primera fase d'ofertes d'ocupació pública que busquen la generació de treball estable.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana