Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes recull les necessitats dels centres educatius de cara al pròxim curs


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 19-07-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha recollit les necessitats dels centres educatius del municipi de cara al pròxim curs 2018/19 amb la finalitat de millorar la qualitat educativa i atendre les peticions de l'Escola Infantil Municipal 'Isabel González Torres' i el CEIP Lluís Vives.
El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha mantingut reunions amb la direcció de tots dos centres, en les quals s'han tractat tant qüestions relatives a les instal·lacions com als projectes educatius. Així mateix, en el CEIP Lluís Vives s'han plantejat les extraescolars del nou curs i actuacions com la instal·lació de nou mobiliari al pati per ampliar les opcions de joc i aprofitar aquesta zona com a espai lectiu.
L'adquisició de bressols o trones han estat algunes de les qüestions valorades a l'escola pública infantil, donat l'augment d'alumnes fins als 34 matriculats. La trobada també ha abordat la temàtica del projecte educatiu innovador del proper curs, a més de valorar positivament les activitats extraescolars d'enguany i els resultats de l'hort escolar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana