Xilxes: Xilxes ultima el projecte de millora del Polígon Industrial 'Els Plans'


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-09-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la redacció del projecte de millora del Polígon Industrial 'Els Plans' del municipi, que permetrà la modernització d'infraestructures i serveis d'aquesta àrea industrial a través de l'accés a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 293.000 €.
El reasfaltat de la xarxa viària, la creació de noves zones verdes enjardinades, la renovació de la senyalització i la il·luminació i la instal·lació de punts d'enllumenat en el recorregut biosaludable que comunica el municipi amb el polígon són les principals actuacions contemplades en aquest projecte, que es licitarà en les properes setmanes, tal com ha informat la Regidoria d'Urbanisme.
L'equip de govern ha aconseguit aquesta subvenció de l'administració autonòmica, que es completarà amb una aportació municipal de 74.400 €, amb la finalitat d'afavorir la competitivitat i la instal·lació de noves empreses. A més, al llarg de la legislatura s'han escomès diferents actuacions com l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat notablement la circulació per aquest punt.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios