Xilxes: Xilxes ultima el projecte de millora del Polgon Industrial 'Els Plans'


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-09-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes est ultimant la redacci del projecte de millora del Polgon Industrial 'Els Plans' del municipi, que permetr la modernitzaci d'infraestructures i serveis d'aquesta rea industrial a travs de l'accs a una subvenci de la Generalitat Valenciana de 293.000 ?.
El reasfaltat de la xarxa viria, la creaci de noves zones verdes enjardinades, la renovaci de la senyalitzaci i la illuminaci i la installaci de punts d'enllumenat en el recorregut biosaludable que comunica el municipi amb el polgon sn les principals actuacions contemplades en aquest projecte, que es licitar en les properes setmanes, tal com ha informat la Regidoria d'Urbanisme.
L'equip de govern ha aconseguit aquesta subvenci de l'administraci autonmica, que es completar amb una aportaci municipal de 74.400 ?, amb la finalitat d'afavorir la competitivitat i la installaci de noves empreses. A ms, al llarg de la legislatura s'han escoms diferents actuacions com l'asfaltat del pont i la carretera d'accs, una reivindicaci histrica que ha millorat notablement la circulaci per aquest punt.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana