Xilxes: Xilxes aconsegueix una subvenció de 4.500 € que permetrà donar continuïtat al Pla Integral de Participació


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 26-09-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit una subvenció de 4.500 euros de la Generalitat Valenciana que permetrà donar continuïtat al primer Pla Integral de Participació Ciutadana, projecte desenvolupat amb les associacions de la localitat i posat en marxa a l'octubre de l'any passat amb la finalitat de fomentar l'activitat associativa en la vida social i cultural.
La Regidoria de Participació Ciutadana ha rebut la resolució positiva d'aquesta ajuda després de la presentació del corresponent projecte, el qual ha obtingut la segona millor puntuació a nivell autonòmic referida a les poblacions inferiors a 5.000 habitants.
Després dels resultats positius del treball de camp desenvolupat fins al moment, en els propers mesos els esforços es dedicaran a la creació d'una Xarxa d'Associacions Culturals capaç d'aflorar sinergies amb el teixit associatiu cultural comarcal.
L'impuls de la participació, l'apoderament de les associacions del municipi i la posada en valor del potencial humà d'aquestos col·lectius són alguns dels objectius que persegueix l'Ajuntament a través d'aquest projecte.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana