Xilxes: Xilxes inicia el ple amb un minut de silenci per les dos xiquetes assassinades


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 27-09-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat el ple corresponent al mes de setembre amb un minut de silenci per les dos xiquetes assassinades a les mans del seu pare dilluns passat mostrant així el dolor del municipi i la repulsa cap a aquest crim masclista.
La sessió ha continuat amb l'aprovació dels dies de festa local de l'any 2019, que serán el 29 d'abril amb motiu de Sant Vicent Ferrer i el 16 de setembre (Dia d'Ànimes).
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que 'com a societat no podem
romandre impassibles davant les greus conseqüències de la violència masclista. La conscienciació, l'educació en igualtat i la formació de l'àmbit judicial en violència de gènere es fan avui més necessàries que mai, per la qual cosa les administracions tenen el deure facilitar mecanismes adequats capaços de fer front a aquestos crims


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios