Xilxes: Xilxes es reuneix amb l'Associació de Jubilats per consensuar la Setmana de la Gent Gran


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177395_105838/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 02-10-2018
Xilxes es reuneix amb l'Associació de Jubilats per consensuar la Setmana de la Gent Gran

L'Ajuntament de Xilxes ha consensuat amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes 'La Sort' del municipi la programació de la XXXIII Setmana de la Gent Gran, que se celebrarà del 9 al 14 d'octubre.
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, i la regidora de Benestar Social, Patro Valls, han mantingut una reunió amb la directiva de l'associació per atendre les demandes i inquietuds d'aquest col·lectiu, al que l'Ajuntament destina 1.050 euros anuals en concepte de subvencions i trasllat amb autobús al menjar de socis.
Així mateix, cada any la Regidoria de Benestar Social organitza aquesta setmana
dedicada a les persones majors en col·laboració amb aquesta associació, que inclou propostes vinculades a la salut, la música o la gastronomia. Entre les novetats d'aquesta edició figura la Fira de la Salut o l'actuació de la Rondalla Vallera. A més, l'agenda manté actes demandats com la paella gegant per a totes les persones majors del municipi o l'esmorzar popular.
La celebració de la Setmana de la Gent Gran busca reconèixer la contribució d'aquest col·lectiu a la societat dedicant-los una setmana per al seu descans amb una programació adaptada als seus interessos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana