Xilxes: Xilxes aconsegueix que la Generalitat incorpore una aula de 2 anys a l'Escola Infantil Municipal


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-10-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit que la Generalitat Valenciana incorpore una aula de 2 anys a l'Escola Infantil Municipal amb la finalitat de facilitar aquest servei gratuït d'escolarització primerenca i contribuir a la conciliació de les famílies.
Després de les gestions de la Regidoria d'Educació, la Conselleria ha donat llum verda a aquesta aula d'infantil. De fet, l'Ajuntament ja ha rebut la preaprobació del projecte, que serà subvencionat per l'administració autonòmica amb 39.600 euros.
Una vegada finalitze la tramitació corresponent fins a la seva aprovació definitiva, es posarà en marxa aquest nou servei en el municipi al llarg del present curs, del qual es podran beneficiar les famílies amb xiquets i xiquetes nascuts en el 2016.
Aquesta aula s'afegeix a altres iniciatives orientades a la millora de la qualitat educativa i a la conciliació laboral i familiar. Així mateix, l'equip de govern ha rebaixat la tarifa de l'Escola Infantil Municipal, ofereix serveis com l'Escola d'Estiu, Nadal i Pasqua, ha impulsat projectes educatius innovadors a l'Escola Infantil i ha escomès nombroses actuacions per millorar les instal·lacions dels centres. La plantació d'arbres al pati, la instal·lació de pissarres exteriors i mobiliari, la reparació de les vidrieres o la pintura de les aules d'infantil són algunes de les intervencions realitzades en el CEIP Lluís Vives


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios