Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes informa del termini per a sol•licitar la reducció de l'IBI


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-02-2019
 

L'Ajuntament de Xilxes ha informat del termini per a sol•licitar la reducció de l'Impost de Béns Immobles, que l'equip de govern aplicarà aquest mateix any amb la finalitat de continuar disminuint la càrrega impositiva als veïns i veïnes.
Des de la Regidoria d'Hisenda s'ha recordat que les famílies nombroses i nombroses especials veuran rebaixat aquest impost en un 30 i un 60% respectivament, per la qual cosa poden passar per l'Ajuntament durant el primer trimestre de l'any per a sol•licitar aquesta reducció.
Així mateix, aquest 2019 també entra en vigor la disminució de l'IBI de caràcter general, que ha fixat el tipus de gravamen en el 0’825%, descens de l'1% que continua amb les reduccions i congelacions aplicades des de principi de legislatura, quan el tipus impositiu era del 0’85%.
En matèria d'impostos, la supressió de la taxa dels nínxols del cementeri i del gual reflex són unes altres de les accions que l'equip de govern ha impulsat al llarg de la legislatura, a més de rebaixar el deute dels més de 5 milions de 2015 als 2 milions actuals. La rebaixa de la tarifa de l'escola infantil municipal, que s'ha establert en els 120 euros mensuals de taxa màxima, se suma a aquesta bateria de mesures orientades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana