Xilxes: Xilxes celebra el Dia de la Música amb una programació especial de concerts en directe


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186069_113161/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 10-06-2019
Xilxes celebra el Dia de la Música amb una programació especial de concerts en directe

Les actuacions musicals tindran lloc el dissabte 22 de juny en diversos espais de la localitat i a la Biblioteca d'Estiu


L'Ajuntament de Xilxes ha preparat una programació especial de concerts en directe per a commemorar el Dia de la Música, que se celebrarà en el municipi el dissabte 22 de juny.
Els artistes que actuaran en aquesta primera edició impulsada per la Regidoria de Cultura seran el cantautor Toni de l?Hostal, les cantautores castellonenques Xiomara Abello i Sara Ledesma i el músic Ivan Esparda, que arribat d'una gira pel Regne Unit presentarà el seu projecte Tel?lúric de guitarra clàssica improvisada. La programació es completarà amb les audicions dels alumnes de la Escola de Música Contrapunt de Xilxes.
Les actuacions, que suposen pràcticament sis hores ininterrompudes de música en directe, tindran lloc principalment a la Biblioteca d'Estiu situada en el Passeig Marítim de la localitat, però també es reparteixen entre diverses localitzacions del nucli urbà com la Plaça del Santíssim Crist de la Jonquera, el Carrer Major i el Teatre Municipal.
D'aquesta manera, el festival pretén consolidar-se com una cita cultural que vertebre tot el municipi, i no només oferir una programació destinada al turisme vacacional.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana