Xilxes: Xilxes celebrar una jornada nocturna de platja accessible per a ampliar l'oferta de turisme inclusiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187413_114285/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 01-08-2019
Xilxes celebrar una jornada nocturna de platja accessible per a ampliar l'oferta de turisme inclusiu

L'Ajuntament de Xilxes celebrar una jornada nocturna a la platja accessible el prxim 23 d'agost amb la finalitat d'ampliar l'oferta de turisme inclusiu, iniciativa que es realitzar per segon any consecutiu desprs de l'acolliment positiu de la primera edici de l'estiu passat.
El principal reclam de l'activitat s gaudir d'un bany nocturn, per la qual cosa els assistents comptaran amb l'ajuda de monitors per a submergir-se en el mar. A ms, tamb podran gaudir d'un sopar de pa i porta i d'una actuaci musical, ja que s'habilitar un espai en la prpia platja amb mobiliari i llum.
La jornada tindr lloc a la Platja del Cirerer, que compta amb el guard Platja Inclusiva: sol i mar per a tots. Aix mateix, aquest punt tamb disposa d'una zona de bany per al descans dirigida a aquest tipus de pblic i de dos parcs inclusius en el Passeig Martim.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios