Xilxes: La fira alternativa i la marxa nocturna protagonitzen les festes de Xilxes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187726_114537/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-08-2019
La fira alternativa i la marxa nocturna protagonitzen les festes de Xilxes

Xilxes continua vivint les festes de Sant Roc en el nucli martim, on vens i visitants ja poden gaudir de la Fira Alternativa en el Passeig Martim fins diumenge que ve.
A ms de l'obertura de la fira, la Marxa Nocturna ha estat un altre dels principals actes d'aquesta quarta jornada festiva. La marxa ha eixit de la plaa lArmada i ha recorregut un total de 12 km amb una parada per a sopar en la zona de Els Plans.
El pblic infantil tamb ha gaudit de diferents propostes, ja que la jornada ha comenat amb el concurs de castells de sorra a la platja del Cirerer, que ha reunit 50 participants. A la nit, l'espectacle de titelles Jorge y el dragn tamb a congregat a un nombrs pblic.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios