Xilxes: Xilxes reprn el servei habitual d'ecoparc en el municipi


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-09-2019
 

L'Ajuntament de Xilxes ha reprs el servei habitual d'ecoparc mbil en el municipi desprs dels mesos d'estiu, en els quals s'ha prestat tamb en el nucli martim amb la finalitat d'atendre les necessitats de vens i visitants que resideixen a la platja.
Aix mateix, els vens i venes trobaran de nou el servei en l'Av. Adolfo Surez tots els dijous i l'ltim diumenge de cada mes en horari de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores.
A ms d'aquest servei que presta el Consorci de Residus, tamb existeix un servei gratut de recollida de voluminosos per a evitar l'acumulaci d'estris en la via pblica o en punts no autoritzats. En concret, el cami de recollida ofereix aquest servei el primer i tercer dimarts de cada mes, de manera que les persones interessades han d'avisar prviament al telfon 964 536761, on indicaran el carrer i el nmero en el qual es diposita l'objecte en qesti perqu el cami acudeixca a la seua retirada.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios