Xilxes: Xilxes obri les inscripcions per a la Marxa Cicloturista a Barracas


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189422_115967/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 08-10-2019
Xilxes obri les inscripcions per a la Marxa Cicloturista a Barracas

Xilxes ha obert les inscripcions per a la XII Marxa Cicloturista a Barracas, esdeveniment esportiu organitzat per la Penya Ciclista l'Estrella del municipi en collaboraci amb l'Ajuntament que se celebrar el prxim 3 de novembre.
Aquesta prova de vora 60 quilmetres transcorre per la Va Verde de Ojos Negros, de manera que l'organitzaci traslladar als participants des de Xilxes a Barracas amb autobs per a comenar el descens.
Les inscripcions poden realitzar-se en la web www.carreraspopulares.com fins al 30 d'octubre i el cost s de 20 euros, el qual inclou el trasllat dels esportistes i les bicicletes, a ms de l'assegurana, l'esmorzar i un detall commemoratiu. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios