Xilxes: Xilxes edita un nou plnol turstic actualitzat per a donar a conixer els seus atractius als visitants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190750_117123/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 20-11-2019
Xilxes edita un nou plnol turstic actualitzat per a donar a conixer els seus atractius als visitants

L'Ajuntament de Xilxes ha editat un nou plnol turstic que busca donar a conixer els principals atractius del municipi i del nucli martim facilitant la visita als turistes.
Aquest material substitueix el plnol existent fins al moment, de manera que actualitza el llistat de carrers, introdueix icones i amplia els recursos turstics a tot el terme municipal amb la senyalitzaci de rutes i de troballes de la Guerra Civil.
El nou plnol, la inversi del qual procedeix d'una subvenci del Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci, ja est disponible en l'Ajuntament i en les dependncies de la Policia Local. Aix mateix, s'incorporar al material promocional de l'Oficina de Turisme en els prxims mesos. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios