Xilxes: Xilxes informa de subvencions per a promoure l'ocupaci juvenil


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 14-01-2020
 

L'Ajuntament de Xilxes ha informat sobre la convocatria de les ajudes del programa EMPPOEJ 2020 publicades per la Diputaci de Castell per a promoure l'ocupaci juvenil i afavorir l'emprenedoria.
D'una banda, aquest programa contempla una lnea de subvencions amb un import mxim de 5.400 euros per contracte indefinit per a empreses i autnoms. Aix mateix, tamb incentiva la creaci d'empreses per joves amb 8.100 euros per beneficiari per a altes com a persones autnomes.
Aquestes subvencions estan dirigides a menors de 30 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil i el termini de presentaci de sollicituts finalitza el prxim 17 de gener. Les persones interessades poden dirigir-se a l'Ajuntament de Xilxes per a obtenir ms informaci.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios