Xilxes: Xilxes ultima la seua presència en Fitur 2020 buscant la connexió virtual amb els turistes


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 18-01-2020
 

El públic de la fira podrà conèixer l'oferta de turisme inclusiu i familiar del municipi apropant-se a l’estand Castelló-Mediterrani

L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la seua presència en la Fira Internacional de Turisme FITUR 2020, que enguany oferirà noves formes de connexió virtual per a facilitar als visitants l'oferta turística del municipi a través d'una APP mòbil.
Així mateix, a més d'aquesta novetat tecnològica que aglutina tots els serveis i informació útil per al turista, el públic de la fira podrà trobar en l'estand de Xilxes material promocional orientat al turisme inclusiu i familiar.
Aquesta APP ha estat desenvolupada mitjançant l'obtenció d'una subvenció de Turisme Generalitat Valenciana, l'import de la qual és de 2.076 euros, i amb una aportació municipal aproximada de 1.000 euros.
La presència de Xilxes en les principals fires turístiques pretén donar a conèixer el potencial turístic del municipi i els seus elements diferenciadors. Les possibilitats del seu entorn natural, la idoneïtat de les seues platges per al públic familiar i l'ampli ventall de recursos per a les persones amb discapacitat són algunes de les seues singularitats. De fet, el municipi compta amb els reconeixements ‘Platja Inclusiva: sol i mar per a tots’ i ‘Sender Blau’.





 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana