Xilxes: Xilxes sollicita una subvenci per a la installaci de panells turstics


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-02-2020
 

L'Ajuntament de Xilxes ha sollicitat una subvenci a Turisme Comunitat Valenciana que pretn la installaci de panells turstics en punts estratgics amb la finalitat de donar a conixer els principals recursos del municipi.
La collocaci d'aquestos ttems informatius est prevista en la Font de la Uni, el llavador, la Necrpoli, l'Esglsia de l'Assumpci, la plaa del Santssim Crist de la Jonquera, les cases de les Regions Devastades del carrer Mrtirs i l'Ermita del Crist.
Amb la installaci d'aquestos nous equipaments, l'equip de govern busca millorar l'experincia del visitant augmentant els punts de senyalitzaci. Recentment tamb s'ha posat en marxa l'APP Xilxes Virtual Tourist Info, que ha sumat un nou canal virtual a travs del qual es pot accedir a tota l'oferta turstica i de serveis de la localitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios