Alfondeguilla: Alfondeguilla reformar el parc infantil de l?avinguda Betx amb el Pla 135 de la Diputaci de Castell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156558_89948/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 26-04-2017
Alfondeguilla reformar el parc infantil de l?avinguda Betx amb el Pla 135 de la Diputaci de Castell

A travs del Pla 135, la Diputaci de Castell destinar 63.000 euros al municipi d?Alfondeguilla per a realitzar diverses obres i per a fer front a la despesa corrent de l'ajuntament. Aix, entre les inversions destaca la reforma del parc infantil de l'avinguda Betx, l'adequaci de la caseta de televisi, l'adequaci del cam Azut o l'execuci d'obres en el transformador de llum auxiliar.
L'alcalde, Salvador Ventura, ha valorat de forma positiva la inversi que realitzar el govern provincial enguany en el municipi d?Alfondeguilla. ?Estem parlant de quatre obres molt importants per al municipi. En el cas del parc infantil, amb el pas del temps s'ha deteriorat molt i s necessari realitzar una actuaci urgent?. Per a, ?anem a aprofitar part dels diners de la Diputaci de Castell per a reformar el parc, dotar-ho de nous jocs i fer ms segura la zona?.
Aix mateix Ventura, ha destacat l'important paper que t la Diputaci en municipis xicotets. ?s fonamental l'ajuda del govern provincial per a millorar les nostres installacions i, en definitiva, la qualitat de vida dels nostres vens?, ha continuat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana