Alfondeguilla: Alfondeguilla sollicita a Educaci una reuni urgent per a solucionar els problemes de calor en el menjador escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185761_112904/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 28-05-2019
Alfondeguilla sollicita a Educaci una reuni urgent per a solucionar els problemes de calor en el menjador escolar

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha sollicitat a la Conselleria d'Educaci una reuni urgent para tracta de solucionar els problemes de calor que existeixen en el menjador escolar. El primer edil ha assenyalat que ?volem posar soluci a les altes temperatures dins del menjador escolar i que es realitzen les millores que necessita el collegi com ms prompte millor perqu el curs 2019-2020 comence amb el collegi en perfectes condicions?.
L'alcalde d?Alfondeguilla ha explicat que ?fa ms de dos anys vam mantenir una reuni amb la conselleria i acordem realitzar algunes millores. En tot aquest temps sol hem complit des de l'Ajuntament d'Alfondeguilla sufragant la totalitat de les petites reformes, malgrat que som un ajuntament xicotet i els nostres recursos sn limitats?.
Per a, ?anem a demanar a Educaci, en mans de Comproms, que complisquen amb la seua paraula i assumisquen les grans obres que sn necessries?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana