Alfondeguilla: La Generalitat denega a Alfondeguilla dues subvencions per a Esports i Agricultura


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186506_113540/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 27-06-2019
La Generalitat denega a Alfondeguilla dues subvencions per a Esports i Agricultura

La Generalitat Valenciana ha denegat, per tercer any consecutiu, dues subvencions a l'Ajuntament d?Alfondeguilla per a la millora de les pistes esportives i el formigonat de camins rurals. Aix ho ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Ambdues subvencions han sigut denegades per falta de partida pressupostria. L'alcalde, Salvador Ventura, ha assegurat que ?des de l'Ajuntament hem presentat correctament la documentaci per a la subvenci i, una vegada ms, ens deneguen les ajudes per falta de diners?.
lamentat que ?la Generalitat no t en compte als municipis xicotets que necessitem d'aquest tipus de subvencions per a millorar les nostres installacions". Per al primer edil, ?s una llstima que Alfondeguilla s'haja quedat per tercera vegada fora de les ajudes de la Generalitat, que acaba repercutint negativament en la qualitat de vida dels vens?.
L'Ajuntament d?Alfondeguilla ha sollicitat a la Conselleria d'Esports una ajuda aproximada de 90.000 euros per a l'adequaci del gimns, una sala de mquines i la pista de pdel. I una altra ajuda, a la Conselleria d'Agricultura i Medi ambient, de 50.000 euros per a formigonar camins rurals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana