Alfondeguilla: L'Ajuntament d'Alfondeguilla atendr les necessitats urgents de les persones que viuen soles


 
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 17-03-2020
 

L'Ajuntament d'Alfondeguilla atendr les necessitats urgents de les persones que viuen sola. Per a aix, mentre dure l'estat d'alarma el consistori ha posat a la disposici dels vens els telfons 964 66 19 98 i 685 88 22 33.
L'alcalde, Salvador Ventura, ha assegurat que en els pitjors moments s quan els governants hem de donar el millor de nosaltres mateixos i posar-nos al servei de les persones ms vulnerables.
s necessari que totes les persones vegen cobertes les seues necessitats bsiques i urgents, ha continuat Ventura, per aix des de l'ajuntament, l'administraci ms prxima, atendrem a quantes persones ens el requerisquen.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios