Alfondeguilla: El PSPV-PSOE presenta una lista que mezcla experiencia e ilusin por cambiar Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207004_130927/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 22-05-2023
El PSPV-PSOE presenta una lista que mezcla experiencia e ilusin por cambiar Alfondeguilla

Alfondeguilla ja t candidatura per a les prximes eleccions municipals. El PSPV-PSOE ha presentat una llista liderada per Pedro Robles, que barreja experincia i illusi per canviar el municipi.

Robles ha destacat la capacitat de gesti i les ganes de treballar del seu equip, format per Concepci Martnez, Judit Herrera, Jos Manzana, Carlos Rodrguez, Anna Manzana i Rosa Ana Doate, aix com Aitor Galindo i Pascual Galindo com a suplents. Tots ells compartixen l'objectiu d'afrontar la creaci d'ocupaci, enfortir l'estat del benestar, fomentar la convivncia tolerant i propiciar la participaci ciutadana i la transparncia.

El candidat del PSPV-PSOE ha assegurat que en el seu programa electoral han treballat dur per millorar la qualitat de vida a Alfondeguilla i ha destacat la importncia de la collaboraci amb altres administracions per aconseguir-ho. Tamb ha mencionat exemples d'xit en altres institucions liderades per governs socialistes.

Finalment, Robles ha demanat la confiana dels vens i venes de Alfondeguilla per portar a terme un projecte socialista que posi les persones en el centre de la poltica.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana