Alfondeguilla: El PSPV-PSOE presenta una lista que mezcla experiencia e ilusión por cambiar Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207004_130927/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 22-05-2023
El PSPV-PSOE presenta una lista que mezcla experiencia e ilusión por cambiar Alfondeguilla

Alfondeguilla ja té candidatura per a les pròximes eleccions municipals. El PSPV-PSOE ha presentat una llista liderada per Pedro Robles, que barreja experiència i il·lusió per canviar el municipi.

Robles ha destacat la capacitat de gestió i les ganes de treballar del seu equip, format per Concepció Martínez, Judit Herrera, José Manzana, Carlos Rodríguez, Anna Manzana i Rosa Ana Doñate, així com Aitor Galindo i Pascual Galindo com a suplents. Tots ells compartixen l'objectiu d'afrontar la creació d'ocupació, enfortir l'estat del benestar, fomentar la convivència tolerant i propiciar la participació ciutadana i la transparència.

El candidat del PSPV-PSOE ha assegurat que en el seu programa electoral han treballat dur per millorar la qualitat de vida a Alfondeguilla i ha destacat la importància de la col·laboració amb altres administracions per aconseguir-ho. També ha mencionat exemples d'èxit en altres institucions liderades per governs socialistes.

Finalment, Robles ha demanat la confiança dels veïns i veïnes de Alfondeguilla per portar a terme un projecte socialista que posi les persones en el centre de la política.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana