Alfondeguilla: Comproms Fondeguilla denuncia al PP por utilizar el canal oficial del Ayuntamiento para hacer campaa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207182_131034/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 24-05-2023
Comproms Fondeguilla denuncia al PP por utilizar el canal oficial del Ayuntamiento para hacer campaa

El collectiu local de Comproms a Fondeguilla ha interposat una denncia davant la Junta Electoral de Sogorb sollicitant aturar l's fraudulent dels canals oficials de comunicaci en plena campanya electoral.

L'Ajuntament de Fondeguilla ha publicat en el seu canal oficial de comunicaci l'escrit en el qual es denega l's de la via pblica al partit valencianista argumentant falta de competncia durant el perode electoral. A ms, tamb ha publicat l'escrit inicial en el qual el portaveu de la formaci taronja, scar Garca, sollicitava la via pblica per a celebrar una partida de pilota valenciana.

Des de Comproms, scar Garca, afirma que 'avui mateix hem presentat escrit davant la JEZ denunciant aquest s incorrecte de les eines de comunicaci oficials del nostre Ajuntament. Aix mateix, avui hem rebut per part de l'Ajuntament una comunicaci on se'ns concedeix el perms per a posar una parada el dijous prxim en el mercat'.

Des de l'Ajuntament s'allegava que el consistori no possea competncies per aprovar el perms sollicitat pel representant de Comproms. No obstant, en un nou document la JEZ de Sogorb obliga a rectificar a l'Ajuntament i concedir a la formaci taronja el perms sollicitat.

El collectiu valencianista sollicita al PP 'rectificar en aquesta campanya destructora i apostar pel dileg i la poltica de les propostes. No poden seguir difonent falsos missatges i atacs cap a la nostra formaci'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana