Almassora: Martnez (PP): ?Almassora ha demostrat que est unida encara que intenten dividir-la?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182010_109696/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-02-2019
Martnez (PP): ?Almassora ha demostrat que est unida encara que intenten dividir-la?

Gal es nega a aprovar una moci del PP per a aportar l'acord formal amb el Consell que garantisca als vens ?la credibilitat que la socialista ha perdut?
Almassora, 11 de febrer de 2019: ?Almassora ha demostrat que per sobre d'ideologies i partits, per sobre d'els qui avui estem ac i dem no estarem, est la fortalesa d'un poble que desitja que episodis tristos de la seua histria no es repetisquen?. Luis Martnez ha sigut l'encarregat de defensar aquesta vesprada la moci en defensa de l'enderrocament de l'edifici 167 que PSPV i Comproms han rebutjat. ?s el moment de remar tots junts per a aconseguir que aquest poble que ha superat moments molt crtics, seguisca mirant al futur perqu units som capaos d'aconseguir qualsevol objectiu?.
?Enfront d'els qui han tractat d'enfrontar a Almassora i dividir-la, reivindiquem la uni del nostre poble perqu s un valor absolut?. ?En aquests dies s'ha demostrat que qui ignora i dna l'esquena als vens acaba reconeixent que s'equivoca. Per a, perqu per sobre de les mentides est el poble, siguem capaos de garantir als nostres ciutadans un futur que no estiga hipotecat?.
El PP ha presentat un esmena per a exigir a l'alcaldessa l'acord formal amb el Consell que garantira ?fefaentment que el que diu s cert?. ?s evident que en l'ltima setmana l'alcaldessa ha sembrat la desconfiana entre els vens d'Almassora amb les seues manifestacions. s necessari aportar a la poblaci el document que acredite que l'acord aconseguit amb la Conselleria d'Habitatge existeix i genere confiana i tranquil?litat als nostres vens?.
Des del PP, ha assenyalat Martnez, ?reivindiquem la uni d'Almassora. La fortalesa d'un poble que s'uneix en els moments decisius. Que desprs de dcades de sofriment, el que han viscut els vens del grup Ftima en primera persona, abraa a la resta del municipi per a lluitar per un objectiu que en lloc de dividir, ha de sumar i unir. Perqu els vens, la plataforma ni t color poltic ni pertany a una part del nostre poble. s Almassora la que parla i com a servidors pblics el mnim que s'espera de nosaltres s que els escoltem. Fem-ho?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana