Almassora: María Tormo reivindica una Almassora accesible amb el peató de protagonista


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183468_110951/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183468_110951/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 23-03-2019
María Tormo reivindica una Almassora accesible amb el peató de protagonista


La candidata del PP fica en valor les idees dels xiquets recollides en l?acte ?Dibuixa?m Almassora? que reclamen rebaixar la velocitat en favor del vianant

?Almassora ha de garantir el protagonisme al vianant i l'accessibilitat a tots els nostres veïns?. La demanda, posada en valor per María Tormo, candidata del PP a les eleccions, és una de les propostes presentada pels xiquets i xiquetes de la localitat que el gener passat van prendre part en l'activitat ?Dibuixa'm Almassora?. ?És una idea assenyada, com totes les dels xicotets, que hem de ser capaços des de les institucions de posar-la en pràctica?.
Per a la candidata del PP, ?és necessari revisar carrers, travessies i avingudes en les quals hi ha una notable presència de vianants, com és el cas dels accessos a centres educatius i escoles infantils?. ?És necessari una conscienciació ciutadana en llaures a garantir la seguretat dels nostres vianants?.
I amb aquesta premissa ?no solament hem d'actuar en el casc urbà, també en altres zones residencials, com a Santa Quitèria o la platja, on especialment, com és el cas de la costa, hi ha vies com el mur en el qual conflueixen vianants i vehicles?.
Per a la candidata del PP, ?les petites idees dels nostres xiquets estan carregades de sentit comú i com a servidors públics que som hem de ser capaços de treballar braç a braç per a garantir que s'apliquen?. ?Almassora serà més humana si som capaces de garantir al vianant corredors pels quals passejar de forma segura. Serà més accessible si els nostres carrers, places, institucions? garanteixen l'accés a les persones amb mobilitat reduïda?.
?És el nostre deure prendre en compte aquestes idees i treballar per a aplicar-les. Sumant i unint esforços perquè aquests objectius són comuns, no tenen ideologia. És Almassora la que reclama servei i és als nostres veïns als quals els hem de donar les prestacions que necessiten. Les que mereix una localitat que tenim la sort de compartir?, ha considerat l'alcaldable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana