Almassora: Almassora consolida la seua travessia nadant amb la convocatria de la quarta edici


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185267_112487/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185267_112487/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-05-2019
Almassora consolida la seua travessia nadant amb la convocatria de la quarta edici

La Travessia Platja d?Almassora afronta la uarta edici desprs de consolidar-se com una de les proves de referncia en la Comunitat Valenciana ?tant per l'entorn natural en el qual es desenvolupa com per l'excellent organitzaci que realitza el Club Nataci Bromera?. Aix ho ha manifestat el regidor d'Esports, Xavier Trenco, qui ha presentat l'esdeveniment previst per al prxim 29 de juny al costat de la presidenta de l'entitat organitzadora, Susana Caro.
Per tercer any consecutiu, el nadador sordcec Jorge Espaa participar en la competici amb l'objectiu de reeditar la proesa aconseguida en 2017 i 2018, desprs de convertir-se en la primera persona de la seua condici a completar una travessia d'aquesta distncia (1.800 metres) en aiges obertes. El saragoss nadar al costat de les seues entrenadores i ser un dels 300 esportistes que competiran en aquest esdeveniment.
Tal com ha confirmat Caro, les inscripcions estan obertes des d'aquest mateix mat i poden formalitzar-se tant en la web www.crono4sports.es com en establiments esportius d'Almassora, Castell i Vila-real. A ms de la travessia competitiva, la qual puntuar per al circuit Aiges Obertes de la Diputaci de Castell, la platja d'Almassora celebrar una prova no competitiva per a menors de 10 a 14 anys en la qual la participaci ser gratuta.
Aix doncs, l'eixida de prova principal es realitzar des de la platja de Vorariu i estar amenitzada per Tambors de Passi. La meta estar situada al costat del Roser del Mar i dos trens turstic connectaran tots dos punts perqu nadadors i acompanyants puguen gaudir de la platja d'Almassora. Per aix, la Regidoria de Turisme collabora amb l'organitzaci de l'esdeveniment i obsequiar els nadadors amb material promocional del municipi.
La seguretat, absoluta prioritat
Per a l'organitzaci de la Travessia Platja d?Almassora la seguretat es prioritria i per aix invertim molts mitjans tcnics i humans en ella?, ha assegurat Susana Caro. L?oficina de Capitania Martima de Castell ha reconegut la prova local com la ms segura de la provncia i ha felicitat el club per l'organitzaci, per a la qual compta amb prop de 70 voluntaris, amb un equip de socorristes i amb una flota de caiacs i motos d'aigua per a acompanyar als esportistes en alta mar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana