Almassora: María Tormo creará un foro de comercio para escuchar a los autónomos y crecer


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185445_112645/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-05-2019
María Tormo creará un foro de comercio para escuchar a los autónomos y crecer


La candidata del PP a l?alcaldia creu que ?tots els professionals? han de tenir veu en el desenvolupament de ?fires i campanyes que fiquen en valor calitat i servei?

?El comerç d'Almassora mereix ser escoltat?. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia, María Tormo, qui ha anunciat la seua intenció d'atendre ?les demandes i propostes de tots els professionals que lluiten dia a dia per alçar la persiana del seu negoci per oferir-nos el millor?.
Per a la líder del PP a Almassora, ?els comerços són un valor en alça que mereixen tot el nostre suport?. ?És una sort comptar amb aquests herois, que contra vent i marea, cicles de crisis i de recuperació econòmica, s'esforcen per garantir que en el nostre poble hi ha prestacions de tot tipus sense necessitat d'eixir fora del nostre municipi?.
?Restauració, oci, tèxtil, calçat, serveis? Tots formen part de la riquesa del nostre municipi i hem d'escoltar-los per a créixer?. De la seua mà, tal com ha assenyalat María Tormo, ?volem apostar per la dinamització comercial del nostre municipi. Fer-ho amb el Pla d'Acció Comercial com a eina bàsica que encarreguem durant la nostra etapa de govern i que ha de servir de base per a desenganxar?. I també, ha declarat la candidata, ?injectar vida a la nostra localitat apostant per fortaleses clares, com la qualitat i el tracte que ofereixen els professionals del nostre Mercat Municipal?.
Per a María Tormo, ?és necessari que experiències d'èxit com la Ruta de la Tapa i el Vi que va promoure un emprenedor del nostre municipi servisquen de model per a desenvolupar noves fires. Perquè aquest tipus de convocatòries trau al nostre poble al carrer i dóna a conèixer l'oferta existent?. Per aquest motiu, ?de la mà de tots els comerciants, vull desenvolupar noves fires de comerç, com la de la Maternitat i Paternitat, que ens permetria posar en valor d'una forma específica l'àmplia gamma de serveis que s'ofereixen per a fills i pares?.
Perquè tal com ha assenyalat María Tormo, ?l'èxit ho garanteix Almassora quan els qui tenim responsabilitats públiques escoltem a els qui més saben: els nostres comerços?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana