Almassora: Comproms marcar l'obertura de la Mediterranea com a condici per a entrar en el govern


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-06-2019
 

La comissi negociadora de Comproms per Almassora es reuneix dem amb representants del PSPV per a abordar les condicions de la seua entrada en el govern municipal, una incorporaci que la formaci condiciona a l'obertura de l'avinguda Mediterranea. "s una mesura fonamental per a millora la connectivitat, la mobilitat i la seguretat viria en el districte martim i una actuaci necessria per a dignificar una zona del nostre poble en la qual les accions urbanstiques sn molt deficients", ha assegurat la portaveu del grup municipal, Diana Belliure.
La tamb regidora ha afegit que emprendre la reforma del PGOU ser una altra de les condicions del seu partit ja que "la millora de la ordenaci urbanstica de la platja no pot esperar ja ms i necessitem zones verdes i dotacionals en tot el municipi per a, entre d'altres, executar el pla d'instal?lacions esportives". Per aix Comproms per Almassora parla de terminis i aspira a tancar la contractaci d'una empresa que assessore l'equip de govern durant el primer any de la legislatura perqu els treballs puguen iniciar-se durant el segon.
"Els prop de 1.700 suports que va rebre de Comproms per Almassora en les municipals tindran valor per a consolidar els canvis que vam iniciar en el municipi fa quatre anys i serviran per a garantir un govern de progrs, per a les persones i basat a garantir els serveis pblics", ha manifestat Belliure, qui ha recordat que "qualsevol comproms adquirit ha d'anar acompanyat de terminis d'execuci per a assegurar-ne el compliment".
s per aix que la seua formaci tamb demanar completar el Pla Especial de la Vila en un termini de dos anys i que es mantinguen els programes socials i laborals que han iniciat les regidories de Joventut, Igualtat, Ocupaci i Servei Socials a fi de "continuar creant oportunitats per a tota la ciutadania d'Almassora".
En l'apartat de festes, Comproms per Almassora mantindr la petici de reformar el reglament de la Junta Local de Festes i pactar aquest acord amb totes les forces poltiques, una mesura que aspiren a completar abans de 2021. Aix mateix, el partit que lidera Susanna Nicolau considera prioritari destinar fons municipals a adquirir un envelat per al Recinte Fester que puga fixar-se de manera permanent mentre es completa la construcci d'un polifuncional.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana