Almassora: Facsa substitueix el collector de residuals de Boqueres a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186126_113210/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-06-2019
Facsa substitueix el collector de residuals de Boqueres a Almassora

Els operaris de Facsa conclouran aquesta setmana la substituci del collector d'aiges residuals del carrer Boqueras d'Almassora. Una inspecci amb cmera de televisi a l'interior del recinte va detectar la deterioraci de la installaci a conseqncia de la seua antiguitat, per la qual cosa la signatura va encarregar la substituci per a garantir el servei a l'entorn del grup Corell i els voltants d'aquest vial.
La responsable d'explotaci de Facsa a Almassora, Patricia Agrasar, i el regidor de Serveis Pblics en funcions, Joan Antoni Trenco, han visitat els treballs per a conixer l'abast de l'actuaci, que afecta a 44 metres de conducci de formig de 400 millmetres molt envellida pel pas del temps. Cal recordar que el collector en aquest tram discorre per la vorera a una profunditat de metre i mig.
De no executar-se la substituci, l'entorn del carrer Boqueras, entre Nou d'octubre i el carrer Viver, podria patir problemes en la gesti d'aiges residuals. L'actuaci de l'antic collector per un tram de polietil corrugat SN-8 de 400 millmetres assegurar el funcionament del collector d'aiges residuals entre els pous de sanejament, ?de manera que garantim un servei ptim a la ciutadania i menor risc d'interrupcions en la gesti?, segons el regidor de Serveis Pblics en funcions.
Al marge, l'empresa i el consistori mantenen activa una campanya informativa per a atallar els emboces de la xarxa causats per l'acumulaci de toallitas en les canonades de la xarxa pblica desprs de l'embs en un collector de 500 metres situat en el cam Om Blanc de la platja.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana