Almassora: PSOE i Ciudadanos signen un acord de govern amb ms de 40 projectes per a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187410_114284/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 01-08-2019
PSOE i Ciudadanos signen un acord de govern amb ms de 40 projectes per a Almassora

La gesti dels fons Feder de la Uni Europea, el pla Edificant, el Pla d'Esports, la millora dels polgons industrials, la rehabilitaci d'habitatges per a recuperar barris, l'obertura de l'avinguda Mediterrnia i l'exigncia a la Diputaci per a millorar la seguretat de la Mitgera, l'obertura de noves zones d'aparcament en solars de la platja o la construcci d'un Centre Especialitzat d'Atenci de Majors en l'espai que ocupe el Grup B desprs del seu enderrocament. Sn algunes de les 40 actuacions incloses en l'acord de govern d'Almassora signat aquest mat entre PSOE i Ciudadanos.
El secretari general del PSOE a Almassora, Santiago Agust, i el coordinador de Ciudadanos, Javier Moll, han subscrit les lnies d'un projecte de govern en com en l'edifici de Ca la Vila davant l'alcaldessa, Merche Gal, i la resta dels regidors de l'equip de govern. Els assistents s'han comproms a treballar de forma honesta i lleial pel futur de la localitat en un acord que es materialitzar dem en el ple ordinari amb l'entrada de Moll i Mara Luisa Renau en l'executiu local.
Tal com han indicat durant la intervenci pblica prvia a la signatura de l'acord, l'escenari triat est estretament vinculat al Pla Especial de la Vila, una de les primeres actuacions que impulsar el nou equip de govern en aquesta legislatura. La conversi en zona de vianants del carrer Sant Joaquim i la plaa de l'Esglsia suposar l'inici de la rehabilitaci de la Vila i la posada en valor del nostre patrimoni, actuacions que executarem en aquesta legislatura, en paraules de l'alcaldessa.
L'acord programtic inclou tamb mesurades com activar un servei d'acompanyament a dones vctimes de violncia masclista, incrementar el nombre de parades del Bus de la Marxa perqu les dones tornen a casa de forma segura, elaborar un Pla d'Accessibilitat Universal per a eliminar barreres arquitectniques, potenciar el comer local mitjanant campanyes de promoci, estudiar l'ampliaci del Mercat de la Taronja o exigir un tracte just als citricultors de la localitat.
L'acord entre totes dues formacions inclou mesures distribudes per rees: gesti, transparncia, participaci i modernitzaci; empresa, comer, agricultura i ocupaci; urbanisme, infraestructures i medi ambient; cultura, educaci i esports; i poltiques socials i igualtat. Al full de ruta s'incorporaran altres mesures a mesura que avance la legislatura.
A partir de dem, Javier Moll ocupar les delegacions de Cultura, Personal, Administraci General, Atenci i Informaci Ciutadana, Transparncia i Proximitat i ser cinqu tinent d'alcalde. Per part seua, Renau ser regidora de Participaci Ciutadana, Joventut i Innovaci i Noves Tecnologies.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana