Almassora: Almassora busca reduir el temps de resposta dels seus socorristes amb un simulacre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187721_114532/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-08-2019
Almassora busca reduir el temps de resposta dels seus socorristes amb un simulacre

El servei de socorrisme d'Almassora posar a prova la seua eficcia davant les emergncies en un simulacre que tindr lloc aquesta setmana. La Policia Local, els mitjans sanitaris i l'empresa encarregada de la vigilncia de la costa mesuraran els temps de resposta davant una situaci de possible ofegament amb una vctima en una de les platges de la localitat.
Com si d'una emergncia real es tractara, en l'operatiu previst per a aquesta setmana participaran els encarregats dels diferents llocs de vigilncia de la platja d'Almassora, la reguarda de Policia Local de la costa i metges i infermers amb l'equipament sanitari necessari per a atendre un possible cas d'ofegament com els patits aquest estiu en diferents platges de la provncia.
El regidor de Platges, Joan Antoni Trenco, i el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, s'han reunit aquest mat amb els responsables del consistori mdic de la costa i el servei de socorrisme a l'Ajuntament d'Almassora per a valorar les claus d'un operatiu que es dur a terme amb l'objectiu de millorar la coordinaci dels mitjans dins i fora del mar.
El responsable de l'rea ha puntualitzat que a Almassora, afortunadament, no ens hem enfrontat a una situaci aix aquest estiu, per s imprescindible continuar millorant els temps de resposta per a saber com actuar davant un cas real tant els professionals com la ciutadania en general. Per aix, les persones participants en el simulacre aportaran equips tcnics i el material mdic del consultori de la platja per a comprovar la seua eficcia davant un hipottic ofegament.
El personal sanitari haur de desplaar-se fins a la riba desprs que la torre de vigilncia advertisca de la presncia d'una persona que no pot eixir del mar. Ser el moment de prendre les constants vitals sobre l'arena i traslladar-la al lloc de vigilncia per a la reanimaci.
Rentapeus
D'altra banda, l'edil de Platges ha informat de la recent substituci de set equips de llavapeus per altres nous per a millorar la pressi de l'aigua i atendre aix la petici de banyistes que van sollicitar aquesta mesura. Al temps, ha recordat que continua en marxa la programaci d'estiu, que inclou cinema, ioga, concerts i circ infantil, a ms dels serveis de biblioteca i ludoteca. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana