Almassora: El PP exigir en Les Corts la inclusi de pressupost per a derribar ledifici 167


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187794_114596/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187794_114596/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-08-2019
El PP exigir en Les Corts la inclusi de pressupost per a derribar ledifici 167

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Les Corts exigir al PSPV que reserve partida per a executar l'enderrocament de l'edifici 167. Luis Martnez, diputat autonmic del PP, ha manifestat la seua intenci de seguir defensant les demandes dels vens d'Almassora enfront d'els qui prometen i desprs incompleixen.
L'enderrocament d'aquest edifici s una demanda histrica dels vens d'Almassora. Una reivindicaci que va provocar que el PSPV, en plena campanya electoral, prometera la demolici en juny o juliol. Una nova promesa incomplida que ha quedat demostrada no solament perqu l'edifici segueix avui en peus, sin per les reiterades negatives del PSPV a dotar econmicament una partida en el Consell per a garantir la demolici.
En efecte, el Partit Popular ha presentat esmenes en els ltims anys reclamant la inclusi de partida per a assegurar l'enderrocament. En tots els casos han sigut rebutjades, ha explicat Martnez. L'ltima, la que es va presentar al novembre de 2018 i que el PSOE, al costat de Comproms i Podemos, van votar en contra.
Des del PP, anem a seguir exigint al PSOE que en lloc d'enganyar als vens treballe per a garantir les seues demandes. Anem a exigir-ho en Les Corts, on governen els tres mateixos partits que en 2018 van tombar l'esmena als pressupostos. Perqu creiem que els nostres vens no mereixen que se'ls trasca d'aquesta manera.
Per a Martnez, la demolici de l'edifici 167 s la mostra de la incapacitat manifesta del PSPV. Durant anys, la consellera d'Habitatge no va trepitjar Almassora fins que va arribar l'any electoral. I ho va fer per a anunciar una permuta que va revoltar a tot el municipi i a la qual va haver de recular. En ple maig, el PSPV va vendre fum quan va anunciar que com a vesprada al juliol es derrocaria. El nostre comproms va a seguir sent el de treballar pel nostre poble, defensant els interessos d'Almassora enfront d'els qui solament veuen les seues sigles. Perqu si estem en poltica s per a ser tils, protegir als nostres ciutadans i garantir-los la qualitat de vida que assegure prosperitat i desenvolupament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana